Afslanken Delft

Posted on by

Cryotherapie: de nieuwste rage in afslanken nu ook in Delft

Welkom op de website van Ambiance Beauty. U bent op deze pagina terechtgekomen omdat u een adres zoekt voor afslanken in Delft. Ambiance Beauty, aan de Oude Kerkstraat gelegen, is dé schoonheidssalon die u in uw wensen kan helpen. Meer dan tien jaar lang al komen klanten bij ons over de vloer om veelvoorkomende huidproblemen te laten behandelen. Tegenwoordig bieden we onze klanten ook de mogelijkheid tot het volgen van cryotherapie. En daarmee is de nieuwste rage op het gebied van afslanken er nu dus ook in Delft.

Uw vet afgebroken middels een thermische schok

Cryotherapie maakt gebruik van koude, om daarmee de vetcellen te bevriezen. Deze revolutionaire werking laat vet kristalliseren, aangezien het een thermische schok ervaart en zichzelf in dit proces automatisch vernietigt. Het omhulsel dat zich om cellen heeft gevormd breekt en daarmee sterft de kern. De lipiden uit het vet worden vervolgens op natuurlijke wijze door uw lichaam zelf afgebroken en zullen het via uw lever en lymfestelsel verlaten.

Afslanken DelftResultaat: twee tot vier centimeter minder vet

Direct na de behandeling, die ongeveer dertig minuten in beslag neemt, zult u het resultaat bemerken. Zeker wanneer het zeer plaatselijk vet betreft, de kleine storende zones zoals dikke knieën, een dubbele kin en een rijbroek, zal dit het meeste resultaat opleveren. Zo’n twee tot vier centimeter is direct, en bovendien definitief, verdwenen en aangezien de cryo ook de spieren stimuleert en de huid verstevigt zal dat in de weken na uw behandeling nog toenemen. Verslapte accordeon-armen, vetrolletjes, cellulitis, love handles, het buikje dat boven uw broek hangt – alles wordt verholpen in één of eventueel meerdere sessies van de cryotherapie.

Woont u in de omgeving van Delft en wilt u graag afslanken? Neem gerust contact met ons op voor meer informatie!

   Schoonheidssalon Rijswijk     Contact opnemen