Bindweefsel massage

Posted on by

Wat is bindweefsel massage?

Een bindweefsel massage is een intensieve massagetechniek, die gericht is op het herstelvermogen van de huid. In tegenstelling tot andere vormen van massage, wordt er bij de bindweefselmassage geen druk uitgeoefend op de spieren, maar op de bindweefsellaag tussen de spieren en de opperhuid. Zo wordt de doorbloeding van het bindweefsel gestimuleerd, en daarmee tevens de aanmaak van elastine- en collageenvezels. Het gevolg is dat uw huid er jonger en steviger gaat uitzien. Bindweefselmassage is geschikt voor vrijwel elk huidtype. Zelfs voor mensen met een dunne en gevoelige huid is dit een zeer geschikte vorm van massage.

Bindweefsel massageDe heilzame effecten van deze vorm van massage

Een bindweefsel massage is ideaal voor de verouderende huid. Toch biedt het uitkomst bij nog veel meer klachten. Door het intensieve karakter van bindweefselmassage kan de behandeling een herstellend effect hebben op littekenweefsel. Ook kan het verzachting bieden bij onder meer migraine, hoofdpijn, chronische verkoudheid, slapeloosheid en menstruatiepijn. Hoe gaat bindweefselmassage in zijn werk? Het kan zowel in zit- als in liggende houding worden uitgevoerd. Dit is afhankelijk van de zone waar de massage wordt toegepast. Benen, armen, romp of gezicht worden meestal liggend behandeld. U kunt kiezen voor een eenmalige massage om probleemzones aan het licht te brengen, maar ook voor meerdere behandelingen ter behandeling en voorkoming van klachten. Wist u trouwens dat veel behandelingen vergoed kunnen worden door uw ziektekostenverzekeraar? In sommige gevallen kan de vergoeding oplopen tot wel 100%. Reden temeer dus om te kiezen voor een weldadige massage! Voorafgaand aan de behandeling kijken wij graag samen met u naar de mogelijkheden.

Bent u benieuwd naar wat bindweefselmassage voor u kan doen? Neem dan gratis en vrijblijvend contact met ons op. De ervaren beauty experts van Beauty Ambiance staan graag voor u klaar!

   Schoonheidssalon Rijswijk     Pigmentvlekken gezicht     Contact opnemen