Cosmetisch arts

Posted on by

Wat kan een cosmetisch arts voor u betekenen?

Heeft u last van een futloze en vermoeide huid? Zou u best wel weer eens willen stralen? Dankzij de moderne medische wetenschap hoeft u geen genoegen meer te nemen met fronsrimpels, ontsierende lijnen of wallen onder de ogen. Ook u kunt binnenkort complimenten krijgen dat u er zo goed uitziet. Het geheim: de juiste fillers! Ambiance Beauty werkt samen met cosmetisch arts Robin Ernsting, die ruim twintig jaar ervaring heeft in het behandelen van huidproblemen. Hij is gespecialiseerd in behandelingen met botox en hyaluronzuurfillers. Door middel van veilige injecties worden lijnen en volumeverlies in uw gezicht hersteld.

Wat is er zoal mogelijk?

Fillers bieden uitkomst in diverse zones. Zo kunt u denken aan fronsrimpels, lachrimpels of wallen in het gezicht, maar ook aan jukbeenderen, wangen, de kaaklijn, de mondhoeken of zelfs de handen en het decolleté. Elke behandeling bij Ambiance Beauty begint met een vrijblijvend consult. Tijdens de eerste ontmoeting met onze cosmetisch arts kunt u uw persoonlijke wensen aangeven. Robert Ernsting zal u vervolgens informeren over de mogelijkheden. U kunt rekenen op een advies op maat, toegesneden op uw persoonlijke huidtype en wensen. Om deze reden wordt er ook gewerkt met vanaf-prijzen, omdat zich niet altijd vooraf laat voorspellen hoeveel behandelingen u nodig zult hebben om het gewenste resultaat te bereiken.

Cosmetisch artsU krijgt vooraf altijd uitleg over bijwerkingen, veiligheid en de mogelijkheden om eventuele pijn te verminderen. Het is essentieel om elke behandeling goed geïnformeerd te beginnen. Meestal zal de cosmetisch arts u een bedenktijd adviseren en een vervolgafspraak voor de daadwerkelijke behandeling. Een consult verplicht u dus tot niets! Uiteraard kunt u natuurlijk wel direct overgaan tot behandeling. Wij werken uitsluitend met veilige, door het lichaam afbreekbare injectables. Wilt u meer weten? Neem dan gratis en vrijblijvend contact met ons op!

   Schoonheidssalon Rijswijk     Bindweefsel massage     Contact opnemen