La Colline

Posted on by

La Colline: het beste uit Zwitserland

Het huidverzorgingsmerk La Colline is opgericht in Zwitserland. Het ontstond vanuit een nauwe samenwerking tussen Zwitserse cosmeticadeskundigen en biologen. Zwitserse expertise en natuurlijke ingrediënten vinden elkaar in deze huidverzorgingslijn. Het brede productengamma biedt u alles om de veroudering actief te lijf te gaan, maar ook om uw huid te verzorgen, te voeden en te beschermen tegen schadelijke invloeden van buitenaf. Het resultaat? Een stralende en jeugdige huid, elke dag opnieuw.

Wat is het geheim van deze productenlijn?

Bij de actuele huidverzorgingslijn van dit merk ligt het accent op celvernieuwing. De onderzoekers van de Zwitserse laboratoria deden hier diepgaand onderzoek naar. Het resultaat van hun bevindingen gebruikten zij voor de ontwikkeling van lichte romige crèmes en milde reinigingsproducten. Schoonheidssalon Ambiance Beauty is een gerenommeerd La Colline instituut. Dat wil zeggen dat wij werken met deze kwalitatief hoogwaardige huidverzorgingslijn. Onze ervaren beauty experts doen dit bijvoorbeeld in combinatie met traditionele Oosterse massagetechnieken. Deze holistische benadering zorgt voor een absolute weldaad; een totale ontspanning van geest en lichaam. Kortom: een unieke ervaring die iedere drukbezette man of vrouw zich van tijd tot tijd zou moeten gunnen!

La Colline

Wij adviseren u graag

Naast onze huidverzorgingsprogamma’s zijn wij tevens depositeur van La Colline. Dit betekent dat u bij ons terecht kunt voor alles waarmee u thuis uw beauty rituelen kunt voortzetten. Onze kundige schoonheidsspecialistes adviseren u graag bij de keuze van de juiste producten voor uw huidtype. Iedere huid is immers uniek, en verdient een verzorging op maat. Om u een voorbeeld te noemen: bij een verouderende huid zijn programma’s als Matrix, Nativage en Advanced Vital zeer aan te raden. Deze richten zich op een snel en effectief resultaat, en zijn ook nog eens een dagelijks momentje voor uzelf. Kortom: alles om telkens opnieuw stralend aan uw dag te beginnen!

   Schoonheidssalon Rijswijk     Youngblood     Contact opnemen