Needling

Posted on by

Ontdek de voordelen van needling

Wilt u uw huid een oppepper geven? Overweeg dan eens een micro needling behandeling bij Ambaince Beauty in Delft. Dit is een methode waarbij het herstelproces van de huid op een natuurlijke wijze in werking wordt gezet. Hierdoor ziet de huid er egaler en steviger uit en wordt huidveroudering tegengegaan. Schoonheidssalon Ambiance Beauty behandelt al meer dan 10 jaar mensen met vaak voorkomende huidproblemen. De salon is ANBOS gecertificeerd en heeft een groot aantal specialisaties. Dit maakt een vergoeding van de zorgverzekeraar mogelijk. Als u dit wenst wordt voorafgaand aan uw behandeling vrijblijvend gecheckt of u een vergoeding van uw verzekeraar terugkrijgt.

Vernieuwde behandeling

Ambaince Beauty werkt met de Genosys Rebirth needling. Dit is een vernieuwde behandeling die vele voordelen biedt ten op zichten van de oude behandelmethode. Zo is het minder pijnlijk en zijn er specifieke behandelingen mogelijk voor bijvoorbeeld littekens, fijne lijntjes en een oog boost. Een bijkomend voordeel van de nieuwe methode is de goede prijs/kwaliteit verhouding. Een losse behandeling is bijna de helft goedkoper dan de oude behandeling. Een needling behandeling kan uw huid mooier maken door poriën te verfijnen en littekens en striae minder zichtbaar te maken. Daarnaast werkt het liftend door de aanmaak van collageen en elastine waardoor rimpels afnemen. Ook kan de behandeling hyperpigmentatie en acne verminderen. Het uiteindelijke resultaat is dat uw huid er jonger en frisser uit gaat zien.


Online afspraak maken

Via onze website is het mogelijk een afNeedlingspraak te maken. Ook vindt u hier informatie over onder andere de diverse behandelprogramma’s. Wilt u laten checken of een needling behandeling door uw verzekeraar vergoed wordt? Vul het formulier op de website in en binnen 6 dagen ontvangt u advies op maat.

   Schoonheidssalon Rijswijk     La Colline     Contact opnemen