Pigmentvlekken gezicht

Posted on by

Pigmentvlekken gezicht: blijf er niet te lang mee lopen!

Heeft u last van ontsierende pigmentvlekken in uw gezicht? Deze kunnen soms een doorn in het oog zijn. Natuurlijk kunt u ze verbergen onder een dikke laag make-up, maar dat is een tijdrovende klus. Bovendien loopt u het risico dat uw poriën op den duur verstopt raken. Gelukkig is er een duurzamere en effectievere methode: laat ze verwijderen!

Wat zijn pigmentvlekken en hoe kunnen ze verwijderd worden?

Pigmentvlekken worden ook wel lentigo of ouderdomsvlekken genoemd. Het zijn onregelmatige bruine vlekken op de huid. Ze komen het meest voor op lichaamsdelen die veel worden blootgesteld aan de zon, zoals de handen en het gezicht. Bij Ambiance Beauty hebben we een effectieve methode om ouderdoms- of pigmentvlekken in het gezicht te behandelen. We werken namelijk met Cosmelan, een middel dat al ruim 25 jaar wordt toegepast door artsen en dermatologen. Het is vergelijkbaar met een masker, dat in één laag op de huid wordt aangebracht. Cosmelan staat bekend om zijn snelle werking en fraaie resultaat. In de meeste gevallen zijn de pigmentvlekken binnen een maand aanzienlijk verminderd.

Pigmentvlekken gezichtGratis consult

Omdat iedere huid anders is, beginnen wij altijd met een gratis consult. Hierbij wordt gekeken naar uw huidtype, de te behandelen vlekken en uw persoonlijke wensen. Op basis daarvan krijgt u een glashelder persoonlijk advies. Wist u trouwens dat de behandeling van pigmentvlekken vaak door ziektekostenverzekeraars wordt vergoed? In sommige gevallen is er tot wel 100% vergoeding mogelijk! De vergoeding is afhankelijk van uw ziektekostenpolis. Wij kijken graag vooraf voor u of u hiervoor in aanmerking komt. Wilt u meer weten over het verwijderen van pigmentvlekken in het gezicht? Neem dan gratis en vrijblijvend contact met ons op. Wij vertellen u alles over de mogelijkheden. Graag tot ziens bij Ambiance Beauty!

   Schoonheidssalon Rijswijk     Microdermabrasie Delft     Contact opnemen