Schoonheidssalon Den Hoorn

Posted on by

Schoonheidssalon Den Hoorn voor een persoonlijke behandeling

Bij onze schoonheidssalon in Den Hoorn geniet u van een persoonlijke en exclusieve behandeling. Wij zijn expert als het gaat om de juiste behandeling van uw huid en uw lichaam. Laat u door ons verzorgen, en keer stralend en herboren terug naar huis. Zo kunt u er weer tegen, en straalt u weer helemaal uit wat u voelt. Ambiance Beauty in Den Hoorn is al vele jaren hét adres voor topkwaliteit en uitstekende service.

Wat bieden wij?

Bij onze schoonheidssalon in Den Hoorn kunt u onder meer terecht voor de behandeling van huidproblemen zoals pigmentvlekken striae, acne en/of veroudering. Bovendien bieden wij tevens injectables, laserontharing en bindweefselmassage. Bij Ambiance Beauty werken wij samen met Robin Ernsting, een cosmetisch arts met ruim twintig jaar ervaring op het gebied van anti-aging behandelingen. Al onze behandelingen zijn aangepast op uw persoonlijke huidtype en behoeften. Een bezoek aan Ambiance Beauty is een unieke belevenis. Hier kunt u voor even de alledaagse hectiek loslaten, nieuwe energie opdoen en tegelijkertijd ervaren hoe effectieve behandelingen en weldadige stoffen uw huid verjongen en verwennen.

Maak een afspraak


Schoonheidssalon Den Hoorn
Wilt u even weg van alle drukte? Denk dan eens aan een verjongende bindweefselmassage of een effectieve gezichtsbehandeling. Wist u trouwens dat veel van onze behandelingen vergoed worden? Wanneer u een afspraak maakt voor een gratis en vrijblijvend consult, kijken wij graag samen met u naar de mogelijkheden. Wilt u meer weten over ons schoonheidssalon in Den Hoorn? Of hebt u interesse in een van onze doeltreffende en effectieve behandelingen? Aarzel dan niet en laat u informeren. Onze ervaren beauty experts staan met alle plezier klaar om u het leven mooier te maken!

   Schoonheidssalon Rijswijk     Cosmetisch arts     Contact opnemen