Youngblood

Posted on by

De minerale make-up van Youngblood

De droom van Pauline Youngblood-Solis was een nieuwe minerale make-uplijn te ontwikkelen die de natuurlijke schoonheid van iedere vrouw benadrukt. Het resultaat is een make-up lijn die samengesteld is uit de meest zuivere en natuurlijke ingrediënten. De make-up van dit merk is geschikt voor alle leeftijden en huidtypen. Uw huid blijft de hele dag door gezond, en wordt beschermd tegen schadelijke invloeden van buitenaf. Dit is in het kort wat Youngblood zo bijzonder maakt. Het was een droom die Paulines missie werd, en die gestalte kreeg in deze make-uplijn.

Camouflerend, beschermend en toch ademend

Het cosmeticamerk Youngblood Mineral Cosmetics werd opgericht in 1996. Als medisch estheticus in Beverly Hills, Californië, werkte Pauline nauw samen met een team van gerenommeerde dermatologen en plastisch chirurgen. Zo ontdekte zij dat patiënten met huidproblemen op zoek waren naar een natuurlijk make-up die de aangedane plekken van hun huid zou kunnen camoufleren. Dit stimuleerde Pauline tot het ontwikkelen van een make-uplijn die vlekken, huidbeschadigingen en -verbrandingen camoufleert, maar die de huid toch volop laat ademen en regenereren.

Youngblood

Ontdek het zelf

Het resultaat is een revolutionaire make-uplijn, die verkrijgbaar is bij Ambiance Beauty. Zo huidvriendelijk dat u er zelfs mee kunt slapen, terwijl oneffenheden verdwijnen als sneeuw voor de zon. Alsof dat nog niet genoeg is, zijn de producten zeer betaalbaar. Geen wonder dat de sterren erbij zweren! Toch zijn ze niet de enigen die dit merk ontdekt hebben. Ook steeds meer Nederlandse vrouwen ontdekken de kracht van natuurlijke make-up. Minerale make-up biedt de voordelen van een foundation, concealer, poeder en zonnebrand in één. De producten zijn luchtig, huidverbeterend en smelten als het ware zodra u ze aanbrengt. Uw gewone make-up dringt de poriën binnen, zodat mee-eters en onzuiverheden kunnen ontstaan. Met minerale make-up echter, kan de huid zichzelf herstellen. Dit maakt het tot de perfecte oplossing voor zelfs de meest gevoelige huid.

   Schoonheidssalon Rijswijk     Schoonheidssalon Den Hoorn     Contact opnemen